Korsholmanpuistikko 23, 65100 Vaasa
puhelin 040 539 1071


MT Hieronta ja Fysio / Hieroja Mikael Toivainen

Olen valmistunut hierojaksi Arlainstituutista, joka on näkövammaisten ammattikoulu Espoossa, kesäkuussa 1999. Heti valmistuttuani olen toiminut koulutettuna hierojana Vaasassa.

Olen näkörajoitteinen ja sairastan perinnöllistä verkkokalvonrappeumaa, joka tulee todennäköisesti johtamaan sokeuteen. Näön heikkeneminen "pakotti" minut ajattelemaan uudelleenkouluttautumista, ja koska olen nuoruudessani harrastanut painonnostoa ja useita muita lajeja, jolloin hieronta ja oman lihaskunnon hoitaminen tuli tutuksi, niin päätin opiskella hierojaksi, jota voin tehdä vaikka sokeutuisin.

Vuosien saatossa olen lisäkouluttanut itseäni eri kurseilla. Mm. triggerpainanta, hermorata-, urheilu- ja fasciahieronta (lihaskalvo) sekä osteopaattinen mobilisoiva hieronta. Näillä kursseilla opitut asiat näkyvät ja tuntuvat minun kädenjäljessä.

Muutama sana itsestäni... Minulla on perhe, (vaimo, kaksi tytärtä ja yksi poika). En oikein ehdi töiltäni harrastamaan mitään, mutta jotain kuitenkin. Ilmakivääri ammunta on uusi harrastus, joka on mahdollista uuden infrapunatähtäimen avulla eli tähtään äänen perusteella. Muuten ammunta tapahtuu kuten näkevällä. Lisäksi satunnainen keilaus, uinti ja kävely perheen kanssa. Nautin suuresti hyvästä musiikista hyvillä hifi-laitteilla. Lisäksi tykkään kovasti penkkiurheilusta ja toteutan sitä tosiseikkaa, että lihakset kasvaa levossa filosofiaa... Mikäs sen parempaa kuin MM-jääkiekko, leijonat ja kotisohva hyvän napostelun kera.

MT-Hieronta
Mikael Toivainen

puh. 040 539 1071
mikael@mt-hieronta.fi

Copyright 2021 © MT-Hieronta